„Încerc să-mi obţin dreptul care mi-a fost luat în 2008”

de | 28.11.2012 16:18 | Politica si Administratie

# Declară Gheorghe Marin, candidatul USL din Colegiul Câmpulung la Camera Deputaţilor. Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr.1 Câmpulung, Gheorghe Marin, privește cu speranță alegerile din 9 decembrie și ne-a dezvăluit, într-un scurt interviu, cum decurge campania electorală din Muscel şi care este motivul care l-a determinat să candideze.

# Cum a decurs campania electorală, până în prezent, din punctul dumneavoastră de vedere?
– Până acum, campania electorală a decurs în condiţii normale, conform programului pe care ni l-am stabilit cei doi candidaţi, Ion Popa pentru Senat şi eu pentru Camera Deputaţilor. Nu au fost incidente. Mi se pare o campanie care se desfăşoară în condiţii normale.
# Cum vi s-au părut oamenii, alegătorii?
– Oamenii sunt destul de preocupaţi de problemele de zi cu zi, dar nu sunt împotriva campaniei electorale. Sunt sigur că la vot se vor prezenta destul de mulţi musceleni, pentru că ziua votului reprezintă ziua în care oamenii îşi pun speranţele că va urma o nouă etapă, care să le aducă o îmbunătăţire a condiţiilor de viaţă.  
# Ce le transmiteţi celor nehotărâţi şi celor care nu doresc să iasă la vot?
– Cei care sunt nehotărâţi ar trebui să se gândească de mai multe ori înainte de a decide să nu voteze. Cred că soluţia pentru ei este să meargă la vot. Trebuie să ne amintim că cei care au luptat şi s-au jertfit, în 1989, au luptat pentru democraţie, iar democraţia înseamnă VOT.
# Sunteţi sigur de câştig, în condiţiile în care USL-ul este pe val?
– Nu poţi fi niciodată sigur pe câştig. Dacă ar depinde câştigul numai de echipa noastră, aş fi sigur de el. Dar atâta timp cât electoratul este cel care hotărăşte, nimic nu este sigur. Noi sperăm, prin tot ceea ce facem, şi prin tot ceea ce ne-am propus să facem, să câştigăm! 
# Ce v-a determinat să candidaţi?
– Sunt multe aspecte care m-au determinat să candidez. În primul rând, eu am o experienţă politică îndelungată în acest colegiu. Coordonez din punct de vedere politic toată zona şi cunosc foarte bine oamenii şi regiunea. Știu nevoile pe care le are zona şi cunosc problemele economice pe care le are. În alegerile trecute electoratul m-a dorit, am obţinut cele mai multe voturi, dar am pierdut la redistribuire. Acum, încerc din nou să îmi obţin dreptul care mi-a fost luat în 2008. Ioana ŞTEFAN

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii