Web Analytics
scris vineri, 21.04.2023

Ilarie Isac va fi cetățean de onoare al municipiului Pitești

Primarul Cristian Gentea vrea să îi acorde titlul de cetățean de onoare inginerului Ilarie Isac, părintele „Simfoniei Lalelelor” și președintele Societății Naționale a Pomicultorilor din România, pentru că a pus bazele festivalului de la Pitești. Anunțul a fost făcut astăzi, la ședința festivă găzduită la Filarmonica Pitești, prin care s-a deschis festivalul care a ajuns la cea de-a 46-a ediție.

Ilarie Isac va fi cetățean de onoare al municipiului Pitești

Citește și „Părintele Simfoniei Lalelelor”, Ilarie Isac, a sărbătorit 90 de ani de viaţă

„Aș fi vrut să salut prezența dlui inginer Ilarie Isac, cel care a numit sărbătoarea de la Pitești Simfonia Lalelelor. Am văzut că nu a ajuns. Am tot respectul pentru el și aș fi dorit să îi spun direct că în cursul lunii mai, la ședința ordinară de Consiliu Local, am să încerc să fac o reparație, am să inițiez un proiect de hotărâre prin care vreau să îi oferim titlul de cetățean al municipiului Pitești” , a spus primarul Cristian Gentea. La ședința festivă au fost ambasadori și delegații din țările și orașele înfrățite cu Piteștiul și reprezentanți ai administrației centrale și locale. Ședința a fost urmată de „Parada florilor”: zeci de copii care au defilat prin centrul Piteștiului. Detalii despre paradă, AICI.

Sâmbătă și duminică au loc expoziții și spectacole în Parcul Lunca Argeșului. Programul complet aici: Simfonia Lalelelor, în acest sfârşit de săptămână. O jumătate de secol de când lalelele înfloresc în Piteşti

Citește și Gica Dobrin, Ilarie Isac și Robert Glință, invitați la deschiderea Simfoniei Lalelelor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *