Web Analytics

Ilarie Isac, Ambasador Emerit al Spiritualităţii Româneşti Contemporane

de | 13.01.2022 13:00 | Cultură, Actualitate

Dr. ing. Ilarie Isac, părintele Simfoniei Lalelelor și al cercetării pomicole în Argeș, președinte al Societății Naționale a Horticultorilor din România, a primit titlul de Ambasador Emerit al Spiritualității Românești Contemporane. Titlul i-a fost conferit în semn de înaltă apreciere și recunoaștere publică a palmaresului profesional de excepție, pentru că s-a dedicat progresului societății românești contemporane și promovării valorilor tradiționale, pentru responsabilitate socială și virtute civică. De asemenea, biografia dr. Isac a fost selectată de către Eco-Europa și publicată integral în „Dicționarul Personalităților din România. Biografii contemporane”.

Este vorba despre un proiect de anvergură naţională, realizat de Romanian Biographic Institute, sub egida ONG ECO-EUROPA. Lucrarea se identifică drept unul dintre cele mai mari indexuri biografice contemporane din România, cuprinzând peste 1.500 de biografii, al căror unic criteriu de alegere este recunoaşterea valorii unor români de seamă, care, prin activitatea profesională şi prin talentul personal, s-au evidenţiat în domeniul propriu de activitate, obţinând respectul şi recunoaşterea societăţii.

Citește și Ilarie Isac, despre eroina de pe bancnota de 20 de lei: „Iorga a validat adevăratul nume de Toderoiu”

Citește și Ilarie Isac – „părintele Simfoniei” – explică: De ce Piaţa Vasile Milea ar trebui să se numească Piaţa Simfoniei Lalelelor

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii