Web Analytics

Iată cine l-a scos din joc pe deputatul Bălăşoiu! „Călugărul amant” cerşeşte bani în trenul Piteşti – Bucureşti

de | 15.03.2023 13:59 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Falsul călugăr Cristi Călin, nimeni altul decât denunțătorul deputatului Aurel Bălășoiu, este de neoprit. Acesta cerșește în locuri publice, atunci când sunt manifestări religioase care atrag mulți credincioși, dar și în… trenul pe ruta Pitești- București. Acolo unde cere bani pentru un schit la fel de fals, ridicat fără documente legale în numele Bisericii Ortodoxe de rit vechi. „Se strâng, cu adevărat, colecte pentru respectivul schit sau totul este un fake?”, s-au întrebat călătorii cărora le-a cerut bani Cristi Călin, în trenul spre București.

Stareţul Gotcă de la Cetăţeni s-a dezis de Cristi Călin

Cristi Călin, supranumit și călugărul amant, a intrat în atenția oamenilor legii și săptămâna trecută, la Vaslui, unde s-a dus nu pentru a se ruga la moaștele Sfântului Pantelimon, depuse la biserica „Sfântul Nicolae” din oraș, ci pentru a obține venituri de pe urma acestui mare mucenic. Ajutându-se de o pancartă agățată de gât, el a reușit să strângă peste 600 de lei în doar câteva ore. Luat la bani mărunți de polițiștii locali, acesta a declarat, din nou, că banii urmau să fie trimiși părintelui Pavel Gotcă, de la Schitul „Sf. Nectarie” din satul Lăicăi, comuna Cetățeni, județul Argeș. Polițiștii l-au dus la sediu și i-au aplicat o amendă de 500 de lei, confiscându-i și banii obținuți din cerșit, aproximativ 600 de lei. Șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Vaslui l-a contactat pe starețul Schitului „Sf. Nectarie” din județul Argeș, care i-a declarat că așa-zisului călugăr Cristi Călin i-a fost retras dreptul de a mai colecta bani în numele lăcașului respectiv încă din luna octombrie a anului trecut.

Citește și „Călugărul-amant” şi banii pentru schitul inexistent de la Cetăţeni

Vă reamintim că scandalul de toamna trecută, prilejuit de apariția în public a dezvăluirilor legate de parlamentarul argeșean Aurel Bălășoiu, a scos la iveală faptul că acest Cristi Călin nu are domiciliul în Cetățeni, însă s-a lipit de comună, mai precis de satul Lăicăi, prin alți călugări prezenți acolo. Și ei au legături cu Biserica Ortodoxă de Stil Vechi, ca și „călugărul-amant”. Aceștia au pornit o lucrare controversată, cea pentru care se cereau bani. La mijloc e o casă lăsată după moarte călugărilor de către un om din Lăicăi. În fapt, este vorba despre o întreagă proprietate, incluzând și un teren, pe care cei veniți în comună s-au gândit să o amenajeze ca schit.

Asta la nivel declarativ, fiindcă actele emise de Primăria Cetățeni indică o altă destinație a imobilului. Inițial a fost solicitată și obținută o autorizație de demolare, apoi un certificat de urbanism și, la final, o autorizație de construire. Dar pentru o locuință, nicidecum pentru un schit! Oamenii s-au apucat de construit acum, dar au la activ o amendă primită pe Legea nr. 50 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții și o cercetare penală pentru continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente.

Citește și Călugărul-amant, denunțător al deputatului Bălășoiu, implicat într-un accident în capitală

Citește și Deputatul Aurel Bălăşoiu, după scandalul sexual: „Dumnezeu va da o furtună şi îmi va spăla faţa”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *