Web Analytics

Călugărul-amant, denunțător al deputatului Bălășoiu, implicat într-un accident în capitală 

de | 28.10.2022 16:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul călugăr Cristi Călin, cunoscut drept „Călugărul amant”, denunțător al deputatului Aurel Bălășoiu în scandalul sexual, și episcopul de Oradea, Sofronie Drincec, au fost implicați vineri, 28 octombrie, într-un accident rutier la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu din București, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea. 

Citește și: Deputatul Aurel Bălăşoiu, după scandalul sexual: „Dumnezeu va da o furtună şi îmi va spăla faţa”

În jurul orei 14.00, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu”, a transmis Brigada Rutieră într-un comunicat oficial. La fața locului s-au deplasat polițiști în vederea efectuării primelor verificări, precum și un echipaj medical și se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și condițiil în care a avut loc accidentul.

Fostul călugăr Cristi Călin este denunțătorul deputatului de Argeș exclus din PSD, Aurel Bălășoiu, în scandalul sexual. „Călugărul-amant” a acuzat totodată mai mulți ierarhi din Biserica Ortodoxă că au întreținut relații sexuale cu bărbați, fără să poată aduce însă vreo probă. 
Citeşte întreaga ştire: SURSE: Călugărul-amant și episcopul de Oradea, implicați într-un accident rutier în București

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *