# Marea deschidere va fi pe 1 Decembrie. Hanul Românesc, care va lua locul începând cu 1 decembrie defunctului Haiducu, se anunţă încă de pe acum un restaurant de mare succes. Meticulos cum îl ştim, managerul Daniel Otobâcu vrea să-şi facă o revenire triumfală în locaţia pe care tot el a construit-o cu mai mulţi ani în urmă, astfel ca la deschiderea oficială, Hanul Românesc să fie o ţintă preferată pentru toţi cei care îşi doresc o mâncare bună, gătită curat, în specificul tradiţional românesc şi la un preţ pentru toate buzunarele. În sala mică de la intrare, Hanul Românesc va avea o rotiserie expres, care va conţine un bogat sortiment de mâncăruri aflate la vedere şi servite, la preţ fix şi atractiv, atât în incinta restaurantului, cât şi la pachet. Ceea ce va reprezenta ceva unic în Piteşti. Nu este singura surpriză pregătită clienţilor de Daniel Otobâcu. În sala mare, care cuprinde 700 de locuri, sunt în plină amenajare mai multe separeuri, concepute în specificul tradiţional al principalelor zone geografice din România: Muntenia, Oltenia, Banat-Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova-Bucovina şi Dobrogea. Fiecare separeu având în meniu şi preparate tradiţionale zonei respective. La Hanul Românesc se pregăteşte intens şi seara de Revelion 2010-2011. Pentru care meniul va fi unul cu totul special, cu preparate şi băuturi din cele mai alese, şi un program artistic de efect susţinut de Ansamblul folcloric Doina Oltului, care va interpreta piese din toate zonele etno-folclorice ale ţării, sub bagheta dirijorului Marin Constantin şi în regia artistică a lui Costinel Alecsandrescu. Totul sub deviza Hanului Românesc: „Să mănânci bine! Bun, curat şi sănătos!”. (M.B.)

László Borbély a fost ales președinte al prestigioasei organizații Rețeaua Europeană de Dezvoltare Durabilă (ESDN)
La Adunarea Generală a Rețelei Europene de Dezvoltare Durabilă, coordonatorulDepartamentului...
29.11.2023 23:28
0 Comentarii