Web Analytics
scris miercuri, 18.10.2023

Gentea – acceptat la Mioveni, Bughiu – persona non grata

Fix în ziua în care teroriștii Hamas din Gaza treceau granița în Israel, organizația județeană a PSD a fost nevoită să stopeze ofensiva organizației Mioveni, urmare a deciziei de excludere a primarului Ion Georgescu din partid. Prin urmare, deși se afla în pelerinaj în Țara Sfântă, prezidentul Ion Mînzînă a gestionat cu sânge rece criza și a trimis la Mioveni o delegație de pace formată din primarul Cristian Gentea, senatorul Ovidiu Puiu, deputatul Remus Mihalcea, un apropiat al Mioveniului și în special al spitalului, plus charismaticul vicepreședinte al Consiliului Județean, proaspătul doctor în sport Adrian Bughiu.

Gentea – acceptat la Mioveni, Bughiu – persona non grata

Celor patru nu le-a fost ușor, având în vedere reacțiile emoțional-violente ale celor din Mioveni. Însă cel mai expus a fost vicele Bughiu care a făcut greșeala să ia cuvântul și să-și exerseze talentul de orator și de negociator înnăscut. Iar celor de la Mioveni, și așa excitați de starea de urgență în care trăiau, atât le-a trebuit. Și au început să-l contreze și huiduie pe Bughiu, mai, mai să-l ia și la bătaie pentru îndrăzneala de a le da lecții.
Deputatul Mihalcea a vorbit cu glas scăzut, noroc cu primarul Gentea, singurul care a reușit să-i calmeze și a cărui autoritate a fost respectată, asta și fiindcă a lucrat atâta amar de vreme la Mioveni, pe platforma nucleară. Singura certitudine? Data viitoare, în mod sigur Adrian Bughiu nu va mai fi inclus în vreo delegație de pace, și nu doar spre Mioveni, ci spre orice destinație, dată fiind popularitatea lui în creștere în PSD Argeș.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Stelică Crăciun a cerut aprobare la IPJ Argeş să-i ducă pachet în arest primarului Ion Georgescu

Citește și Ion Georgescu a fost exclus din PSD

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită