Web Analytics

Gelu Tofan: „Rămas fără idei, Cristian Gentea a devenit constructor de stadioane”

de | 18.06.2020 13:06 | Politica si Administratie

PNL Argeș a transmis un comunicat de presă în care îl acuză pe Cristian Gentea că își însușește proiectele liberalilor. „În calitatea sa de președinte al PSD Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, director RATEN, președinte al Clubului FC Argeș și președinte al altor «comitete și comiții», se pare că a rămas în pană de idei și, ca să arate că muncește, își însușește proiecte aflate pe agenda PNL. De data aceasta, fără nicio minimă decență, Cristian Gentea se laudă cu proiectul aprobat de Compania Națională de Investiții privind construcția unui nou stadion municipal, în Pitești”, se arată în comunicatul trimis de biroul de presă al PNL Argeș.
„Îi amintim pe această cale domnului Cristian Gentea că, sub semnătura ministrului liberal al Dezvoltării, Ion Ștefan, în subordinea căruia se află CNI, a fost aprobată finanțarea acestui proiect. Este unul dintre multele planuri de dezvoltare din județul Argeș pentru care ministrul liberal și-a arătat întreaga susținere. Domnul Gentea cel mult s-a fotografiat cu primarul Cornel Ionică plimbându-se prin fața stadionului, cu scopul de a fi preluată de presă știrea că și-a propus să construiască un stadion de lux în Pitești. Înțelegem că are foarte multe funcții și calități, dar nu credem că poate construi singur un stadion, cu atât mai mult cu cât nu este lămurit ce dorește: director RATEN, candidat la primărie, manager de club?! În plus, declarația șefului PSD Pitești, care a spus că a vizitat stadionul alături de Cornel Ionică pentru a-i anunța pe jucători că a fost aprobată de CNI construirea unui nou stadion, pare a fi ruptă dintr-un teatru absurd cu teme electorale”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan.
Liberalii mai spun că „domnul Gentea se laudă acum cu finanțările aprobate de ministerul liberal al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, cu contractele de finanțare semnate de Compania Națională de Investiții, ca să intre în grațiile piteștenilor, dar uită să le vorbească despre “realizările” administrației Ionică: canalizările înfundate din Pitești, infrastructura rutieră precară în diferite puncte din oraș, traficul sufocant, lipsa traseelor pentru biciclete, poluarea crescută din anumite zone și așa mai departe. Înțelegem că domnul Gentea a demarat o amplă campanie în mass-media de a-și consolida poziția publică, dar pare ușor ridicolă imaginea redutabilului fizician care salvează fotbalul argeșean și construiește stadioane peste noapte, într-un oraș sufocat de probleme”, se mai arată în comunicatul celor de la PNL Argeș.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii