Web Analytics

Gata, s-a deschis! Maraton de degustări la magazinul Prosciutto&Parmigiano cu ocazia inaugurării de la Piteşti

de | 17.09.2015 20:44 | Politica si Administratie

# Panglica inaugurală a fost tăiată de viceprimarul Laurențiu Zidaru

Sâmbătă a avut loc deschiderea oficială a magazinului „Prosciuto & Parmigianno” din Pitești, situat peste drum de Prefectura Argeș. Viceprimarul  Laurențiu Zidaru a tăiat panglica alături  de proprietarul Luca Mossini și de haioasa mascotă a magazinului, Gloria, fetița Laviniei Năstase. Au mai venit la inaugurare numeroși reprezentanți ai comunității italiene și ai celei franceze din Pitești, dar și destui  argeșeni get-beget.

A fost un adevărat maraton de degustări de produse faimoase în toată lumea și de vinuri alese, pigmentate cu frumoasa istorie a fiecărei delicatese ce ține de tradiția italiană. Ne referim la prosciutto de Parma, ori la parmezanul Reggiano, căruia Giovanni Boccaccio i-a dedicat o întreagă povestire în celebra operă medievală „Decameronul” sau la… oțetul de Modena, și el cu povestea lui aromată.

Să recapitulăm! La adresa din str.Maria Teiuleanu, nr 48, în fiecare zi între orele 9.00-21.00, iar sâmbăta și duminica, între 10.00-14.00, este singurul loc unde găsiți aceste specialități premium, alături de preparate proaspete și sănătoase precum pasta al forno, lasagna sau crostate apetisante numai bune de așezat pe masa de acasă sau de pus în pachețelul copiilor care tocmai au început școala… mai ales că prețurile sunt atractive. A.C.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii