Web Analytics
scris marți, 23.04.2024

Gala Laureus: Novak Djokovici, sportivul anului

Novak Djokovici a fost desemnat Sportivul Anului, la cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus.

Gala Laureus: Novak Djokovici, sportivul anului

El îi succede lui Lionel Messi, câştigătorul de anul trecut.

Fotbalistul englez Jude Bellingham, care evoluează la Real Madrid, a primit premiul World Player of the Year după debutul său excepţional pentru clubul madrilen la doar 20 de ani. El tocmai s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor şi a câştigat fără îndoială titlul de campion al Spaniei pentru echipa sa, marcând golul victoriei în prelungirile meciului Clasico împotriva Barcelonei (3-2) de duminică.

La categoria feminină, spaniola Aitana Bonmati, campioană mondială şi câştigătoare a Balonului de Aur 2023, a fost aleasă sportiva anului. Echipa naţională a Spaniei, deţinătoarea Cupei Mondiale şi a Ligii Naţiunilor, a primit premiul pentru echipa anului.

Citește și:

În cele din urmă, gimnasta americană Simone Biles, care nu a fost prezentă, a primit trofeul Revenirea anului, în timp ce Rafael Nadal a fost premiat pentru fundaţia sa şi proiectele sale educaţionale din India şi Spania.

Lista completă a câştigătorilor – Sportivul anului: Novak Djokovic; Sportiva anului: Aitana Bonmati; Echipa anului: Echipa de fotbal feminin a Spaniei; Jucătorul anului: Jude Bellingham; Revenirea anului: Simone Biles.

Articol preluat din ziarul Bursa.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *