Web Analytics
scris joi, 09.03.2023

Fonduri nerambursabile pentru un bloc cu locuinţe şi modernizarea unor intersecţii în Piteşti

Primarul Cristian Gentea a semnat luni, 6 martie, la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, contractele de finanțare prin PNRR pentru alte două obiective de investiții importante pentru infrastructura de locuințe și trafic din Pitești. Astfel, aproape 7 milioane de euro, bani nerambursabili, vor fi investiți la Pitești.
Este vorba despre un bloc cu 40 de locuințe pentru tineri, 3010 mp construiți, în cadrul proiectului „Construire de locuințe pentru tineri cartier Războieni I, Municipiul Pitești”, valoarea finanțării fiind de 14.000.299,59 lei, inclusiv TVA.

Fonduri nerambursabile pentru un bloc cu locuinţe şi modernizarea unor intersecţii în Piteşti

Celălalt contract se referă la 4 loturi ale proiectului „Extindere sistem de management integrat al traficului”, pentru modernizarea a 30 de intersecții de pe axele rutiere mari din municipiu, cu o valoare a finanțării de 19.619.697,20 lei, inclusiv TVA.
„Mulțumesc directorului PNRR din ministerul de resort, Dragoș Buhociu pentru suport! Și, ca de obicei, îi mulțumesc secretarului de stat Vlad Ștefan Niculae, care mi-a fost alături, ca întotdeauna!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Citește și Mai multe locuri de parcare în Trivale. Ce soluții a găsit Primăria Pitești

Citește și Primarul Cristian Gentea a primit susţinere totală pentru un nou mandat în fruntea PSD Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *