Web Analytics

Florin Gardin: „Sunt absolut de acord ca dl. Sofianu să-şi facă lista de consilieri locali după specificul şi profilul dânsului”

de | 10.02.2016 21:10 | Politica si Administratie

Prezenţi la conferinţa săptămânală a PNL Argeş, vicepreşedinţii partidului Florin Gardin şi Gheorghe Bănică, au vorbit despre contextul în care a fost desemnat consilierul judeţean Narcis Sofianu drept candidatul PNL la Primăria Piteşti. Florin Gardin, actualmente consilier local la Piteşti, a declarat că îl va sprijini pe Sofianu în campania electorală şi că va accepta lista de consilieri locali pe care acesta o va propune. „Dl. Sofianu a fost singurul care a parcurs toate etapele procedurii de validare a candidaturii, adică a plătit din prima sondajul. Ceilalţi trei s-au retras rând pe rând. Unul dintre ei a spus că PNL-ul să fie mândru că are un asemenea candidat şi că el nu va da niciun ban. Cine? Să-l notăm cu X, pentru că este colegul meu şi nu vreau să-i dau numele. Eu sunt câteodată, aşa, idealist şi consideram că ceilalţi trei imediat se vor încolona în spatele celui care a câştigat. Unul s-a dus mai pe deal, pe Muscel, încolo. Ceilalţi doi sunt, aşa, dezorientaţi. Ba chiar ei cred că au dreptate, când n-au câştigat ei, care n-au intrat în sondaj. Era prima condiţie pentru a merge înainte să se aleagă candidatul respectiv. Dacă dl. Sofianu are nevoie de ajutorul meu cu Comisia de Învăţământ, îl voi ajuta. Depinde de dânsul ce strategie îşi va face pentru campania electorală. Sunt absolut de acord ca acest candidat sau orice candidat să-şi facă lista de consilieri locali, după specificul şi profilul dânsului şi să-şi organizeze campania electorală pe candidatul respectiv, atât aici la Piteşti, cât şi în celelalte comune din judeţ”, a mai spus vicepreşedintele PNL Argeş, Florin Gardin.
Şi consilierul judeţean Gheorghe Bănică a afirmat că Narcis Sofianu este o alegere bună a partidului în cursa pentru Primăria Piteşti. „Narcis Sofianu a fost cel mai hotărât în acest demers. De la început a spus: eu merg pe această candidatură! A spus-o de multă vreme şi şi-a urmărit consecvent, pas cu pas, înscrierea în această cursă. Din câte îl cunosc eu, în Consiliul Judeţean este foarte activ, foarte bătăios, un om bine pregătit prin profesia de avocat şi când vorbeşte, vorbeşte avizat, nu vorbeşte în plus. A avut multe intervenţii legat de ce se întâmplă la Spitalul Judeţean. E de notorietate conflictul dânsului cu managerul spitalului. Toate acţiunile pe care dânsul le-a întreprins s-au dovedit a fi reale, nu sunt invenţii. Vă reamintesc situaţia echipei de handbal. Dânsul a fost cel care a sesizat prima dată marile nereguli de acolo şi le-a adus în atenţia Consiliului Judeţean. Dl. Sofianu este foarte vizibil în arena publică. Eu zic că până la urmă este o alegere bună a partidului”, a mai declarat Bănică.
Iustina Harco-Burcea

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii