Web Analytics

Fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Era la un antrenament cu bicicleta alături de tatăl său

de | 25.02.2024 15:25 | Actualitate, Home, Sport

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier. Tânărul se afla la un antrenament cu bicicleta alături de tatăl său.

Citește și: Accident cu trei mașini la Albota


”Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieşit la antrenament, a intrat o maşină. Din fericire, a scăpat doar cu o mică intervenţie chirurgicală. Acum câţiva ani, Edmond a păţit acelaşi lucru. Drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferi nervoşi, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem. Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg.
Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară. Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți “donatori”. PS. S-a întâmplat pe DN12, nu pe autostradă”, a scris Eduard Novak, pe Facebook.
Foto: Facebook Eduard Novak

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *