Web Analytics

Fiul actorului Tim Roth a murit de cancer la vârsta de 25 de ani

de | 31.10.2022 20:55 | Actualitate, Home

Cormac Roth, muzicianul şi fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani. Chitaristul şi compozitorul fusese diagnosticat cu cancer de celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021. A murit pe 16 octombrie 2022, scrie The Guardian. Cormac a absolvit Bennington College.  Era cunoscut pentru activitatea sa în domeniul muzical, fiind chitarist, compozitor și un producător talentat.

„Un suflet blând care a adus atâta fericire şi speranţă celor din jur. Durerea vine în valuri, la fel şi lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil vesel şi sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Il iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge”, se arată într-un comunicat al familiei.

Citește și: Marș în memoria victimelor incendiului de la Colectiv. Portretele acestora vor fi purtate până la Parchetul General, la 7 ani de la tragedie

În luna noiembrie a anului trecut, Roth anunţase diagnosticul pe Instagram. Acest cancer, cunoscut sub numele de coriocarcinom, l-a afectat grav: i-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme şi încrederea. „Viaţa este scurtă”, a scris el. „Este haos. Şi nu ştii niciodată când vei fi tu. Fii bine şi mergi la doctor. La naiba cu cancerul”.

Tim Roth, cunoscut pentru rolurile din „Reservoir Dogs”, „Pulp Fiction” sau din producțiile din seria Marvel, mai are un fiu, Hunter.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *