Web Analytics

După 30 de ani se repară DN 65A din Costești

de | 7.04.2022 07:00 | Actualitate, Politica si Administratie

După 30 de ani, la Costești, pe Drumul Național 65A sunt făcute lucrări de reparații prin turnare de covor asfaltic. Ieri, 6 aprilie, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, împreună cu șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheoghe Mihăiță, au fost în inspecție la aceste lucrări. Cei doi reprezentanți ai CNAIR au fost însoțiți de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele comisiei de Administrație Publică din Camera Deputaților, și de primarul Ion Baicea și viceprimarul Dani Stancu.

”După 30 de ani, în sfârșit, avem și noi la Costești un drum național reabilitat. Vreau să le mulțumesc decidenților care au contribuit la această mare realizare pentru Costești. Putem spune și noi că acum avem un oraș european. Sunt tare mulțumit că echipa este lângă organizația Costești și că vom fi și în continuare beneficiarii mai multor proiecte de dezvoltare”, a subliniat primarul orașului Costești, Ion Baicea.

Citește și Posibile sancțiuni financiare pentru România și alte state membre de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

La rândul său, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, căreia îi este arondat și județul nostru, a menționat că ”după terminarea sezonului rece, DRDP București a început reparațiile pe drumurile din Argeș. Prima reparație este aici, la Costești, pe un drum destul de important – DN 65 A. Lucrările vor continua pe parcursul acestei luni și se vor finaliza cu lucrări tot pe raza localității.

Vor fi făcute lucrări și pe DN 73C, vom începe reparațiile pe zona Curtea de Argeș și spre limita cu Râmnicu Vâlcea. Vom continua cu lucrări pe DN 73 D, în zona orașului Mioveni și vom continua reparațiile și investițiile pe DN 7C, pe Transfăgărășan, cu zone de consolidări, covor asfaltic, marcaje și reparații. Avem în plan și lucrări de sistematizare, sensurile giratorii de la ieșirea din Pitești către Câmpulung și noi intersecții create pentru eficientizarea traficului”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *