Web Analytics

FC Argeș a pierdut și la Ploiești. Petrolul a învins cu 2-0 și a urcat pe loc de play-off

de | 24.10.2022 20:29 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a pierdut la Ploiești, fiind învinsă de Petrolul cu 2-0, în etapa 15 din SuperLigă. Astfel gazdele ies din criză, urcând provizoriu pe loc de play-off.
Ploieștenii au început tare meciul, încă din primele minute. Au fost chiar la un pas de a deschide scorul în minutul 8, când Țicu i-a centrat perfect lui Irobiso în careu, dar Straton respinge excelent. Ploieștenii și-au continuat ofensiva și au reușit să deschidă scorul prin Gicu Grozav ( min 13). Fără reacție în prima jumătate a reprizei, Argeșul a avut o primă ocazie de gol prin Ișfan (min 22).

Citește și: FC Argeș nu are rival la fotbal feminin


Misiunea argeșenilor s-a îngreunat în minutul 56, când Alceus a fost trimis la cabine, după ce a văzut al doilea cartonaș galben în urma unei intrări întârziate la Grozav. În 10 oameni, FC Argeș nu mai are nicio putere, iar ploieștenii profită și înscrie a doua oară. Mario Bratu l-a driblat pe Raynov în careu, bulgarul a comis penalty, Constantin Budescu marcând de la punctul cu var fără emoții. Era minutul 85, iar scorul rămâne până la final. 2-0.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *