Web Analytics

EXCLUSIV. Omul de afaceri Marin Meculescu, pe patul de spital: „MI-AM RUPT ŞIRA SPINĂRII ŞI MI-AM ÎNLOCUIT TREI VERTEBRE (…)”

de | 7.12.2021 06:38 | Actualitate, Dezvăluiri

Marin Meculescu, managerul firmei de construcţii Comesad Drumuri, trece prin momente cumplite. Deşi este perioada sărbătorilor de iarnă şi ar fi trebuit să se află acasă alături de familie şi prieteni, Marin Meculescu a suferit o operaţie foarte complexă şi costisitoare, aflându-se în recuperare post-operatorie, la un spital din Constanţa. Cunoscutul om de afaceri argeşean a fost nevoit să se opereze de urgenţă la coloana vertebrală după o căzătură urâtă care i-a afectat trei vertebre pe care a fost nevoit să le înlocuiască.

CITEŞTE ŞI: Felicitare de Sf. Nicolae – Daniel CONSTANTIN, deputat PNL Argeș

„Ştiţi că păcatele se plătesc pe lumea asta…”

„Eu am făcut la viaţa mea gimnastică multă. Am fost pe locul I în Europa când eram student! Am fost la Belgrad la un concurs unde am căzut, iar în urma impactului penultimele trei vertebre s-au apropiat mi-au prins un nerv. Mi-au fost aduse vertebre metalice din America şi patru ore şi jumătate am stat pe masa de operaţie! Totuşi, sunt mulţumit că nu mai am piciorul amorţit şi pot călca pe el.”

Marin Meculescu a scos din buzunar nu mai puţin de un miliard şi jumătate de lei pentru a se putea pune, din nou, pe picioare. De asemenea, pentru a depăşi cu bine această perioadă de grea încercare, patronul de la Comesad Drumuri este nevoit să treacă chiar în aceste zile printr-o altă intervenţie chirurgicală, vitală pentru recuperarea completă a acestuia, după cum acesta a declarat în excludivitate pentru redactorii „Jurnalul de Argeş.” (Antoniu Neguţ)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii