Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Ex-judecătorul Ioana Pârvu de la Tribunalul Argeş va fi candidatul PUSL pentru Primăria Piteşti

Nu mai este de mult timp o noutate pentru politica argeșeană ca foștii judecători să își facă adeziuni în diverse partide politice. Aici vorbim și despre cazul fostei judecătoare Ioana Pârvu de la Tribunalul Argeș care a vrut „să ia taurul de coarne” și a făcut pasul cel mare de a intra pe scena politică, alături de prietena sa, Magdalena Papaianopol, tot un fost magistrat al Tribunalului Argeș. Atualmente, doamna Pârvu este președinte al Organizației Municipale a PUSL Pitești și totodată… viitorul candidat pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Ex-judecătorul Ioana Pârvu de la Tribunalul Argeş va fi candidatul PUSL pentru Primăria Piteşti

Cornel Lazăr, președintele PUSL Argeș și totodată candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, afirmă că doamna Pârvu este o femeie ambițioasă, puternică și că o susține pentru candidatura la Primăria Pitești, în ciuda faptului că sondajele nu îi acordă prea mari șanse de câștig, însă deviza umaniștilor argeșeni este SĂ VREI, iar doamna Ioana Pârvu se declară hotărâtă să devină întâiul gospodar al Piteștiului.
„În politică, totul este să fii prezent! Doamna Pârvu își dorește, poate și vrea! Nu putem discuta acum despre niște rezultate scontate, dar e foarte important să ne jucăm șansa”, a declarat Cornel Lazăr, președintele PUSL Argeș.
De asemenea, la sfârșitul lunii martie vor avea loc alegeri interne la PUSL Argeș, unde va fi reconfirmată actuala conducere a partidului, în cazul în care nu apar alți membri care să își dorească această funcție.

Citește și Corina Creţu: Raportul privind protecţia jurnaliştilor împotriva procedurilor judiciare vădit nefondate, adoptat la Strasbourg

Citește și Regia Protocolului de Stat investește 9 milioane de euro în transformarea unui sediu de partid într-o „locuință individuală” care ar urma să fie atribuită președintelui Klaus Iohannis

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *