Web Analytics
scris marți, 27.02.2024

Regia Protocolului de Stat investește 9 milioane de euro în transformarea unui sediu de partid într-o „locuință individuală” care ar urma să fie atribuită președintelui Klaus Iohannis

Fostul sediu al Partidului Național Liberal și al ALDE de pe Bulevardul Aviatorilor numărul 86 din București este pe cale să fie transformat într-o ”locuință individuală” care va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis după ce acesta își va termina al doilea mandat, a declarat pentru G4Media.ro o sursă din mediul politic. Aceeași sursă a susținut că, în final, lucrările de amenajare vor costa 45 de milioane de lei (circa 9 milioane de euro). Regia Autonomă ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”, instituția care are în administrare imobilul și contractul de lucrări, nu a dat nicio informație despre aceste lucrări.

Regia Protocolului de Stat investește 9 milioane de euro în transformarea unui sediu de partid într-o „locuință individuală” care ar urma să fie atribuită președintelui Klaus Iohannis

Citește și: România, printre țările supuse unui audit din partea Curții de Conturi a Uniunii Europene


În extrasul de Carte Funciară al clădirii de pe Aviatorilor a fost notat pe 26 iulie 2023 faptul că Primăria Generală a Municipiului București a autorizat executarea unor ”lucrări de construire pentru: remodelare interioară și exterioară, schimbarea destinației construcției în locuință individuală din clădire birouri/sediu partid, construcții anexe, cu toate instalațiile interioare aferente, împrejmuire, utilități”.
Vila aflată în cartierul Primăverii ar fi pregătită pentru un înalt demnitar al statului român. Momentan, nu se știe cu exactitate cine va locui acolo. Surse din administrația publică centrală spun că pe strada Nikolai Gogol, la numărul 3, va fi reședința președintelui Klaus Iohannis, după ce își va termina mandatul, informează Digi24.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *