Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 24.03.2022 12:15 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Dezbaterea cu tema „Ce este menit e înlesnit!”, coordonat de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, având-o invitată pe expert wellness, speaker și trainer holistic Cristela Georgescu, eveniment care se va desfășura miercuri, 23 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Poezia, pod de lumină peste obscure apusuri”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, eveniment care va avea loc joi, 24 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Jurnalistul Florian Silişteanu a lansat cartea de poezie „Închisoarea poeţilor”

– Lansarea romanului “Genunea”, de Ion Dogioiu, în cadrul proiectului cultural-educativ “Confluențe literare”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Allora Albulescu, joi, 24 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recital poetic sub egida Festivalului „Primăvara Poeților”/ „Le Printemps des Poètes” – la Pitești, eveniment coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, vineri, 25 martie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Jacques Ellul şi lumea contemporană”, coordonată de redactorul-șef al revistei “Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul Octavian Soviany, vineri, 25 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova a Casei Cărții.

Citește și Martiri argeşeni în închisorile comuniste

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *