Web Analytics
scris vineri, 23.09.2022

Electroargeș nu mai face aspiratoare pentru nemți. Produce piese de frigidere  pentru chinezi

Încetarea colaborării cu grupul german Kärcher, cărora le producea aspiratoare, a însemnat o grea lovitură pentru Electroargeș Curtea de Argeş. Comenzile de la partenerii nemți le aduceau celor de la compania locală argeșeană 85% din business.

Electroargeș nu mai face aspiratoare pentru nemți. Produce piese de frigidere  pentru chinezi

Citește și: Sediul Primăriei Câmpulung poate fi restaurat pe bani mulţi

Și totuși, există o speranță. Electroargeş a început să lucreze cu chinezii de la Haier Tech, care, la finalul anului trecut, au deschis în țara noastră o fabrică de frigidere. Or, compania argeșeană realizează componente pentru aceste frigidere – după cum scrie ”Ziarul financiar”.

„Se colaborează în producţie cu Arctic SA (de anul trecut – n.n.) şi Haier Tech SRL, prin asimilarea în fabricaţie a unei game importante de piese injectate din mase plastice, de subansamble şi kituri de repere. De asemenea, a fost reluată colaborarea cu Steinel în producţia de repere injectate din mase plastice şi au fost începute negocierile cu producători din zona de automotive. Se vor iniţia şi continua colaborări cu producători de aparate electrocasnice, de repere injectate din mase plastice şi subansamble pentru diverse aplicaţii”, au anunțat reprezentanţii Electroargeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *