Web Analytics

Dumitru Focșa, deputatul AUR care și-a agresat soția, vrea să se ocupe de „stoparea violenței în familie”

de | 8.01.2023 20:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

După ce a fost exclus din AUR, deputatul Dumitru Focşa a afirmat că tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării sale totale în cariera politică. El se declară dispus să iniţieze o dezbatere despre violenţa în familiile româneşti, ”conştientizând greşeala făcută”.

Citește și: Fostul premier Ludovic Orban a dat Guvernul în judecată

”Prin prezenta declaraţie nu doresc să mă disculp în ceea ce mă priveşte, fiind deja supus judecăţii publice prin masiva mediatizare a unui incident din familia mea la majoritatea televiziunilor. Îmi voi asuma cu responsabilitate greşeala făcută, având în acelaşi timp dreptul de a îmi apăra imaginea publică. Fără îndoială, nu există scuză pentru nicio faptă de violenţă şi mai ales cea îndreptată împotriva membrilor familiei. Tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării mele totale în cariera politică, muncind şapte zile din şapte atât la Bucureşti, cât şi în teritoriu, acolo unde am fost mereu prezent pentru a asculta doleanţele cetăţenilor”, potrivit News.ro.

Citește și: Au apărut primele cazuri de dublă infectare cu gripă şi Covid

”Căsnicia mea a fost afectată de violenţă, de aceea lăsaţi-mă să mă dedic acestei cauze din poziţia de parlamentar. Divorţul sau reconcilierea cu soţia mea sunt probleme strict personale, de aceea vă rog să mediatizaţi fapte însoţite de soluţii şi nu persoane”, conchide acesta.

Deputatul Dumitru Viorel Focşa, care şi-a bătut soţia, a fost exclus din AUR şi, potrivit unui anunţ al partidului, trebuie să demisioneze din Parlament. Decizia a fost anunţată într-o înregistrare video şi de liderul partidului, George Simion.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *