Web Analytics

Duminică, sărbătorim copilăria la Mioveni

de | 5.06.2021 09:59 | Actualitate

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vă invită duminică, 6 iunie 2021, în centrul civic la un maraton al distracției, al jocului și bucuriei, condimentat pe parcursul întregii zile cu desene pe asfalt, vizionări de filme și desene animate, dans, muzică, mascote și personaje din povești, întreceri și demonstrații sportive, curse de mașinuțe și multe alte activități recreative. Seara se va încheia cu un super concert dedicat copilăriei, susținut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda.
Toate activitățile și manifestările programate pentru ziua de 1 Iunie au fost reprogramate pentru data de 6 iunie din cauza condițiilor meteo!
Activitățile vor fi organizate în aer liber, pe platoul din Centrul Civic, cu respectarea normelor de siguranță adoptate prin Ordinul nr. 3032/721/2021 pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul Ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății nr. 3245/1805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii