Dulamă îl provoacă pe Ghica să facă amândoi testul cu detectorul de minciuni

de | 17.05.2012 19:28 | Politica si Administratie

# Meciul electoral al secolului, la Rucăr. Primarul comunei Rucăr, Ionel Dulamă, este continuu şicanat de către contracandidatul său, eternul Titi Ghica, care pare că nu vrea să piardă nicio şansă în încercarea de a-şi trece comuna în declaraţia personală de avere. Mai nou, Ghica lansează pe bursa zvonurilor tot felul de bârfe legate de Ionel Dulamă, în care-l acuză pe acesta de unele interese în zona retrocedărilor. Primarul Dulamă este ferm în declaraţiile sale şi spune că nu se dă în lături de a demonstra că nu are amestec în măgăriile făcute de ex-primarul Ghica, actualul său contracandidat. Dimpotrivă, primarul Dulamă îl provoacă pe Titi Ghica să-l însoţească la un detector de minciuni. „Voi face testul cu detectorul de minciuni pentru a demonstra că toate cele vorbite de domnul Ghica sunt numai şi numai minciuni! Aş dori ca şi el să se supună acestui test. Mie nu îmi este teamă să-l fac pentru că ştiu că nu m-am implicat în nimic necurat!”, ne-a declarat Ionel Dulamă.
Ioana Ştefan


***

Susţinut de toată echipa USL de la judeţ, Ionel Dulamă s-a lansat în lupta pentru  un nou mandat la conducerea Primăriei Rucăr

La finele săptămânii, șefii USL Argeș au poposit la Rucăr pentru a-l lansa în cursa pentru primărie pe Ionel Dulamă, cel care, vreme de patru ani, a reuşit să readucă localitatea în topul comunelor argeşene. Preşedintele Constantin Nicolescu a luat cuvântul suit pe o bancă, aşa cum chiar dumnealui a declarat, pentru a încerca să se ridice la înălţimea primarului Dulamă, în privinţa a ceea ce acesta a făcut pentru Rucăr în cei patru ani de mandat. Cert este că Ionel Dulamă, cadidatul USL la funcţia de primar al Rucărului, are cele mai multe şanse de a câştiga un nou mandat. Realizările acestuia, din perioada 2008 – 2012, sunt mult mai multe decât realizările pe care contracandidatul său, ex-primarul de până în 2008, Titi Ghica, le-a avut în mandatul extraprelungit, de 16 ani de zile. I.Şt.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii