Dosar penal pentru un argeșean care s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat

de | 2.11.2021 15:05 | Actualitate, Home

Un conducător auto care nu poate fi considerat responsabil a fost depistat în dimineața zilei de astăzi,02 noiembrie a.c., de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Cu ocazia unei verificări efetuate în trafic, pe DN 67B, pe raza localității Moșoaia, polițiștii rutieri au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 32 de ani, din Poiana Lacului, care conducea fără drept.

Citește și: Calinic constată deficienţe la înhumarea celor „adormiţi” şi impune reguli stricte

Din verificări s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat, deoarece anterior a fost depistat cu aparatul RADAR, conducând cu viteză excesivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Reamintim că permisul de conducere nu implică doar exercitarea unui drept, ci și respectarea unor obligații, care nu fac altceva decât să împiedice producerea de evenimente rutiere, ce pot avea ca urmări atât producerea unor pagube, cât și rănirea unor persoane sau chiar pierderea de vieți omenești.

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să conștientizeze că prin încălcarea regulilor de circulație nu își pun în pericol doar propria persoană, ci și persoanele cu care se deplasează în același autovehicul, precum și pe alți participanți la trafic.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed