Web Analytics

Dosar penal pentru un argeșean care s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat

de | 2.11.2021 15:05 | Actualitate

Un conducător auto care nu poate fi considerat responsabil a fost depistat în dimineața zilei de astăzi,02 noiembrie a.c., de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Cu ocazia unei verificări efetuate în trafic, pe DN 67B, pe raza localității Moșoaia, polițiștii rutieri au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 32 de ani, din Poiana Lacului, care conducea fără drept.

Citește și: Calinic constată deficienţe la înhumarea celor „adormiţi” şi impune reguli stricte

Din verificări s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat, deoarece anterior a fost depistat cu aparatul RADAR, conducând cu viteză excesivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Reamintim că permisul de conducere nu implică doar exercitarea unui drept, ci și respectarea unor obligații, care nu fac altceva decât să împiedice producerea de evenimente rutiere, ce pot avea ca urmări atât producerea unor pagube, cât și rănirea unor persoane sau chiar pierderea de vieți omenești.

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să conștientizeze că prin încălcarea regulilor de circulație nu își pun în pericol doar propria persoană, ci și persoanele cu care se deplasează în același autovehicul, precum și pe alți participanți la trafic.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii