Web Analytics
scris miercuri, 21.09.2022

Donald Trump și trei dintre copiii săi, trimiși în judecată

Procurorul general al statului New York a intentat miercuri un proces amplu împotriva fostului președinte Donald Trump, a trei dintre copiii săi și a Organizației Trump, susținând că au fraudat mai multe organizații timp de peste un deceniu.
Concret, Organizaţia Trump, din care fac parte companiile deţinute de familia fostului preşedinte, este suspectată că a amplificat artificial valoarea activelor pentru a obţine credite şi poliţe de asigurare şi a redus valoarea activelor pentru a evita plata unor taxe.

Donald Trump și trei dintre copiii săi, trimiși în judecată

Citește și: Ministrul Attila Cseke, la Primăria Pitești și la Polivalentă


„Acest comportament nu poate fi dat deoparte și respins ca un fel de greșeală de bună-credință. Actele de fraudă și denaturare au fost comise de conducerea superioară a Organizației Trump ca parte a unui efort comun pentru fiecare declarație anuală și au fost aprobate la cele mai înalte niveluri ale Organizației Trump – inclusiv de către însuși domnul Trump ”, se arată în rechizitoriu.
Procurorul a precizat că statul solicită despăgubiri de 250 de milioane de dolari şi interdicţia conducerii unor companii pentru membrii familiei Trump implicați.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *