Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

Noaptea Muzeelor. Intră în rolul deținutului și scapă din fosta Închisoare Pitești

Sâmbătă, 18 mai, de Noaptea Muzeelor, cei care vor vizita Închisoarea Pitești vor putea intra în pielea unui deținut și vor avea un timp limitat pentru a se elibera din fosta pușcărie în care a avut loc Experimentul Pitești, programul de tortură din perioada comunistă.

Noaptea Muzeelor. Intră în rolul deținutului și scapă din fosta Închisoare Pitești

„De Noaptea Muzeelor 2024 vizitatorii vor intra în pielea unui deținut și vor avea un timp limitat pentru a se elibera din Închisoarea Pitești.

Vizitatorii vor primi fișe de „deținuți politic” pe care le vor completa explorând încăperile închisorii și urmărind indiciile primite. Aceștia vor fi atenți la sunete, la obiecte și la informațiile din muzeu pentru a reuși să ducă la bun sfârșit misiunea de a se elibera.

La final, vor fi primi un bilet de eliberare ca premiu pentru succesul misiunii sau bilet de condamnare drept pedeapsă pentru eșecul lor”, au transmis organizatorii.

Citește și Zilele Piteștiului! Peste 500 de sportivi se vor întrece în pași de dans

Anul acesta, Noaptea Muzeelor coincide cu Pitești Fest. Vezi AICI și ce poți face în acest sfârșit de săptămână, la Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...