Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

Euro 2024. 30.000 de suporteri români sunt aşteptaţi la München, Köln şi Frankfurt

Wizz Air a introdus 11 rute speciale destinate suporterilor români care merg la Euro 2024. Agenţia de turism Vola spune că cererea este cu 488% mai mare pe aeroporturile din apropierea oraşelor unde va juca naţionala României, iar FRF se aşteaptă ca printre spectatorii din Germania, ţara gazdă, să fie mulţi suporteri români.

Euro 2024. 30.000 de suporteri români sunt aşteptaţi la München, Köln şi Frankfurt

O lună îi mai desparte pe suporterii români de Campionatul European de Fotbal, care va avea loc în Germania în perioada 14 iunie – 14 iulie. Calificarea României la Euro, după absenţa din ediţia anterioară, va duce cel puţin 30.000 de români la cele trei meciuri ale naţionalei. Federaţia Română de Fotbal spune însă că pot fi mai mulţi români la meciuri, ţinând cont de numărul mare de români stabiliţi în Germania, ţara gazdă a competiţiei.

Citește și: FC Argeş Basketball – „locul 4 în ligă, locul 1 în inimile noastre!”

 „Pentru rutele către aeroporturile din apropierea oraşelor în care va juca România avem o creştere cu 488%, iar în general Vola a vândut cu 48% mai multe bilete pentru perioada EURO 2024 comparativ cu acelaşi interval de timp din 2023”, spune Claudia Tocilă, director de marketing al agenţiei de turism Vola.ro.

Naţionala va juca trei meciuri împotriva Ucrainei, Belgiei şi Slovaciei, în 17 iunie, 22 iunie şi 26 iunie. România va juca la München, Köln şi Frankfurt, oraşe către care există zboruri din Bucureşti şi Cluj, în special. Cererea pentru biletele de avion pentru perioada Euro a atins un vârf în ianuarie-februarie, însă mai există bilete disponibile pe rutele dintre România şi Ger­mania. Wizz Air a introdus 11 rute speciale pentru perioada Euro din Bucureşti şi Cluj-Napoca către München, Köln şi Frankfurt.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...