Web Analytics

Doi români au rămas fără maşină şi bani pe o autostradă din Cehia

de | 3.02.2023 17:09 | Actualitate, Home

Doi români, care se aflau într-o dubă înmatriculată în Ialomiţa, se întorceau acasă, din Marea Britanie. În timp ce se aflau pe o autostradă din Cehia, şoferul dubiţei a tras pe dreapta, după ce o altă dubă cu semnale luminoase le-a făcut semn să oprească. S-a întâmplat în regiunea Brno, iar atunci când au oprit, cei doi români au fost întâmpinaţi de trei bărbaţi, care purtau pistoale la vedere.

Citește și: Dosar la DIICOT după scandalul elevei agresate la deplasarea în Polonia, pe un proiect Erasmus

„Trei civili au coborât din vehicul, care avea probabil o plăcuță de înmatriculare austriacă, și au spus că era un control de rutină. Cu toate acestea, a urmat un curs foarte ciudat. Unul dintre bărbații vorbitori de limba engleză nu a ascuns faptul că avea un pistol la brâu”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Bohumil Malášek, pentru publicaţia impuls.cz.

Citește și: Şefii Direcţiei Silvice Argeş au luat prime de aproape 10.000 euro fiecare

Iniţial, românii au crezut că cei trei bărbaţi sunt poliţişti, însă ulterior au aflat că sunt tâlhari. Astfel, românii au fost lăsaţi pe autostradă, în frig, în timp ce hoţii le-au furat banii, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, precum şi maşina.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *