Web Analytics

Doi poliţişti s-au luat la bătaie pe scările sediului poliţiei

de | 18.12.2022 08:56 | Actualitate, Home

Bătaie între șeful Secţiei de Poliţie Rurală din Osica de Sus, George Udrişte, și fostul şef al Poliţiei Rurale Balş. Incidentul s-a petrecut chiar pe treptele sediului Poliţiei Rutiere Olt din Slatina. Totul ar pornit de la un conflict mai vechi, conform Antena 3 CNN.

Citește și: Video. Un nou accident în Argeş, la Budeasa! Victima, în stare gravă!

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt (Gheorghe Barbu – n.red.), în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în 48 de ani, din orașul Balș, județul Olt (George Udrişte – n.red.)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

George Udrişte a declarat că Gheorghe Barbu l-a înjurat şi l-a ameninţat şi că tot ce a făcut a fost să se apere. Potrivit IPJ Olt, în momentul producerii incidentului, George Udrişte se afla în concediu de odihnă.

Citește și: Băieţel de 2 ani în stare gravă la spital după ce a înghiţit mai multe pastile pentru inimă

„În contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt va dispune declanșarea cercetării disciplinare față de polițist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecință. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt. Precizăm faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Olt se disociază de astfel de comportamente care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, mai precizează IPJ Olt.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole