Web Analytics
scris sâmbătă, 17.12.2022

Băieţel de 2 ani în stare gravă la spital după ce a înghiţit mai multe pastile pentru inimă

Un copil de doi ani, din comuna Deleni, judeţul Iaşi, a ajuns în stare gravă la spital după ce a înghiţit mai multe pastile pentru inimă.

Băieţel de 2 ani în stare gravă la spital după ce a înghiţit mai multe pastile pentru inimă

Citește și: Fostul primar de la Corbeni, Remo Mateescu, anchetat pentru obţinerea nejustificată de fonduri APIA pe când soţia era inspector de zonă

Ocupaţi cu treburile gospodăreşti, adulţii l-au lăsat fără supraveghere câteva minute. A fost timp suficient pentru ca băieţelul să ia tubul cu medicamente pentru tensiune pe care le foloseau bunicii. Copilul a înghiţit mai multe pastile, iar mama sa l-a găsit prăbuşit la pământ când a intrat în cameră. Femeia a sunat, disperată, la 112.  Cel mic a fost dus la Spitalul Orăşenesc Hârlău. Însă medicii de acolo au luat decizia ca băiatul să fie transferat la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Din fericire, evoluţia este favorabilă.

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Cred că de asta le e teamă lor! Pentru că am informaţii şi despre primari, şi despre parlamentari!”

Incidentul a ajuns şi în atenţia celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, care au deschis o anchetă. Medicii îi sfătuiesc pe părinţi să nu îi mai lase pe cei mici nesupravegheați şi să nu lase, sub nicio formă, medicamente în preajma copiilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită