Web Analytics
scris miercuri, 20.06.2018

Dezvoltarea competenţelor – rol esenţial în comunicarea subiectelor pe teme europene

9 europe 1249Centrul Europe Direct Argeș organizează, săptămâna viitoare, un curs de formare adresat multiplicatorilor de informație europeană din județul Argeș. Acesta se derulează prin intermediul Asociației Naționale a Bibliotecarilor și a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR).

Dezvoltarea competenţelor – rol esenţial în comunicarea subiectelor pe teme europene

Cursul, intitulat ”Comunicarea subiectelor pe teme europene – rol esențial în dezvoltarea competențelor profesionale”, își propune să aducă în atenția cursanților aspecte generale ale procesului de comunicare – cine, ce și cum comunică pe teme europene.
Vor fi abordate regulile comunicării eficiente, comunicarea în organizații, fenomene ale comunicării de masă, etica în comunicare, totul prin exemplificări și exerciții interactive. De asemenea, formatorii vor iniția discuții despre cum comunicăm pentru a convinge și care sunt aspectele-cheie ale comunicării în public, cu publicul și pentru public. În acest sens, vor fi reliefate uzanțe și cutume în comunicarea subiectelor și temelor la nivel european, astfel încât realitatea europeană să fie cât mai bine redată în județ.
Comunicarea pe teme sensibile, precum viitorul Europei, instrumentele de comunicare adecvate în aceste situații și relațiile cu mass-media sunt alte câteva lucruri ce vor suscita, zicem noi, interesul participanților.
Pentru alte detalii cu privire la condițiile de înscriere și de eligibilitate, puteți contacta reprezentanții Centrului Europe Direct Argeș, la adresa de e-mail: europearges@gmail.com.

 

Distribuie!

0 Comentarii