Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scăpat de cancer după luni de chin

Dan Ciotoi, solistul din formația Generic, s-a vindecat de cancer la colon, după o luptă grea cu boala nemiloasă. Dan Ciotoi a ajuns pe masa de operație la începutul anului, din cauza unor dureri groaznice în zona abdominală.

Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scăpat de cancer după luni de chin

Citește și: Pe 7 mai 2006 murea Gabriel Amărăzeanu. FC Argeș nu l-a uitat


Dan Ciotoi a trecut prin clipe grele la începutul anului, după ce a ajuns la spital, din cauza unor dureri cumplite. În urma unor analize, medicii i-au spus artisului că are cancer la colon și l-au băgat imediat în sala de operație. După luni întregi de chin, solistul de muzică de petrecere a dezvăluit că a reușit să învingă boala.
”Medicii mi-au tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora, căci nu se extinsese boala, și au aruncat-o la coș. Deci, cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv, am avut noroc de medici buni, cărora doresc să le mulțumesc că mi-au salvat viața”, a spus Dan Ciotoi în presă.

Citește și: Argeș. Minor rănit. A intervenit echipajul SMURD


Solistul din formația Generic a mai dezvăluit că în toată această perioadă luase în calcul chiar să își facă testamentul. Dan Ciotoi spune că jumătate din avere ar fi ajuns la fiul lui, iar cealaltă s-ar fi împărțit între nepoți. Într-un final, rezultatul a fost unul bun, mult așteptat de medici, dar mai ales de Dan Ciotoi și familia lui. Bucuros că a scăpat de marele necaz care era asupra sa, artistul a povestit cu umorul la el cum ‘cancerul este la coșul de gunoi acum’.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *