Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Văduva actorului Marin Moraru a murit în ziua de Paște

Lucia Moraru, văduva marelui actor Marin Moraru, s-a stins din viață chiar în ziua de Paște. Anunțul a fost făcut de Elena Postelnicu, colegă cu aceasta la Radio România Actualități.

Văduva actorului Marin Moraru a murit în ziua de Paște

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Lucia Moraru a încetat din viață în ziua de Paște. Aceasta și-a dedicat 4 decenii din viață radioului, fiind vocea Radio România timp de 41 de ani. Anunțul tragic despre decesul soției lui Marin Moraru a fost făcut pe rețelele de socializare de către Elena Postelnicu, colegă cu aceasta la Radio România Actualități.

Lucia Popescu Moraru a fost una dintre figurile de referință ale Radiodifuziunii Române, consacrându-și patru decenii din viață acestui domeniu.  A fost partenera de viață a unui titan al teatrului și filmului românesc, actorul Marin Moraru, timp de încă un deceniu.

Jurnalista a devenit văduvă acum 8 ani, când Marin Moraru a încetat din viață în august 2016. Actorul a trecut în neființă la vârsta de 79 de ani, după o îndelungată luptă cu o boală severă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *