Web Analytics

Dezvăluirile comisarului şef Cristian Mihalcea: „Mi s-a spus că Dragoş Jugănaru de la SOS şi adjunctul Gherghe Gabriel ar fi într-o relaţie de prietenie cu Hans Patrichi, adjunctul DIPI”

de | 30.09.2022 10:45 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Ați promis că dați nume de persoane și treceți în revistă zone de influență care nu ar mai fi dorit ca dv. să vi se aprobe și a doua prelungire. Adică să mai rămâneți încă un an în structurile M.A.I.

– Da, vă spun ce am aflat. Și am aflat din două zone, una apropiată oamenilor politici și cealaltă apropiată de un chestor de la București.

„Acest chestor mi-a spus că, în momentul în care au aflat că IGPR-ul mi-a propus prelungirea, au intrat în panică”

Care chestor? Are nume?

– Prefer să nu vi-l dau acum, însă promit că-l voi da la sfârșit. Acest chestor mi-a spus că, în momentul în care au aflat că IGPR-ul mi-a propus prelungirea, au intrat în panică. Iar Marian Badea (comandantul IPJ Argeș, n.red.) l-ar fi anunțat pe Iani Popa de la PNL, cu care e prieten, şi i-a zis ”băi, vezi că lui Mihalcea cred că i s-a aprobat prelungirea”.

De unde ați aflat asta?

– Din zonă politică, mai exact din zona unor oameni de afaceri prieteni cu politicienii, de acolo de unde se duc ei și mai fac…

Şi puneți preț pe astfel de bârfe? Pot fi intoxicări…

– Da, pot fi bârfe, însă eu vă spun ambele variante și la final tragem o concluzie. Din informațiile mele, s-a intervenit la ministru, iar ministrul nu putea stopa prelungirea, decât să ceară un nou aviz la DIPI. Ceea ce s-a întâmplat.

Citește și Dezvăluiri. Comandantul Cristian Mihalcea loveşte din nou: „Am înţeles că dl ministru Bode a cerut personal dosarul meu”

Și care este a doua zonă din care susţineţi că ați aflat de ce nu vi s-a mai acordat prelungirea?

– Da, vă spun și despre a doua zonă care este posibil să fie mai corectă. Dl Gherghe (adjunct al IPJ Argeș, n.red.), împreună cu Dragoș Jugănaru, șeful de la Serviciul Operațiuni Speciale, cu care eu nu am o relație deloc bună, au intervenit.

Şi de ce nu aveți o relație bună cu dl. Jugănaru de la S.O.S?

– Pentru că am dat niște informații de la societatea unde lucrează nevastă-sa. Şi bine ar fi ca domnul de la SIPI Argeș, dl. Urban, să vadă cu ce mașini se plimbă sâmbăta și duminica dl. Jugănaru.

Și de unde ar proveni aceste mașini? De la firma unde lucrează soția șefului de la SOS?

– Da.

E firmă de stat sau privată?

– Firmă privată. Eu am dat niște informații și pot să vă spun că tot ce am scris eu acolo exact așa s-a întâmplat și nimeni n-a luat nicio măsură. Nu știu ce parte de vină sau de implicare a avut soția, eu nu cred. Şi asta pentru că îl știu pe unul dintre cei doi adminsitratori ai firmei. Lucrau la o multinațională înainte, stăteau într-o garsonieră și într-un an au devenit multimilionari. Au supt firma aia până au cumpărat-o ei. Lucruri pe care eu le-am pus pe hârtie. Cineva dintre colegii care au văzut informația a avut proasta inspirație, probabil ca să crească în ochii lui Dragoș Jugănaru, să-i spună: „Uite, bă, ce a făcut Mihalcea! Și m-a sunat apoi Jugănaru, de la Cătălin Chirilă din birou (fostul șef la SOS, n.red.), să mă amenințe că mă face, că mă drege! Deci, s-a aflat ce informație am dat eu. Revenind, mi s-a spus că Dragoș Jugănaru de la SOS și adjunctul Gherghe Gabriel ar fi într-o relație de prietenie cu Hans Patrichi, adjunctul DIPI. Ei sunt cei care au dus acele stenograme/transcrieri care au fost publice, cu convorbirile între Marius Aioanei (fostul adjunct al Poliției Mioveni, n.red.) și Stelică Craciun, din dosarul de șantaj al acestuia din urmă, prezentându-ne ca fiind adevărate și incriminatorii la adresa mea. E culmea! A citit tot județul cum cei doi vorbeau și plănuiau cum să-l facă pe Mihalcea și ei le-au prezentat la Bucureşti taman invers. Domnule, uite că nu am nicio calitate, sunt bine mersi, mi-au venit clasări la ce am fost reclamat la DNA! Asta e a doua variantă de unde cred că mi s-a tras. Ceilalți merg pe varianta politică, că vezi, Doamne, PNL Argeș s-a distrus și s-a scindat din cauza mea. Nu. S-a scindat din cauza lor, cu Aioanei (fost adjunct al Poliţiei Mioveni, condamnat între timp, n.red.). Și cu asta punct.

Citește și SIPI se spală pe mâini în cazul Mihalcea şi aruncă pisica moartă în curtea IPJ Argeş

„Mă voi apăra în instanţă”

Bun, sunt două variante care vi s-au adus la cunoștință! Însă nu pot fi şi intoxicări, știindu-se aversiunea dv. față de comandantul poliției județene, Marian Badea, și liberalul Iani Popa, pe de o parte, și războiul deja cronic cu adjunctul IPJ Argeș, Gabriel Gherghe?

– Nu sunt intoxicări, pentru că se leagă anumite treburi. Că e mai greu să dovedești, asta da, e mai greu!

Ce faceți în continuare?

– Mă voi apăra în instanță în procesele pe care le-am intentat. Din păcate, eu nu mai am timpul necesar (cms. şef Cristian Mihalcea mai are doar trei luni până îi expiră prelungirea, n.red.), dar colegii mei mai tineri au timpul necesar și le sugerez să lupte pentru dreptate şi să nu se lase călcaţi în picioare de şefi.

Citește și Comisarul şef Mihalcea dezvăluie că unul dintre adjuncţii IPJ Argeş ar fi intervenit pentru un transportator care circula fără rovinietă

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *