Web Analytics

SIPI se spală pe mâini în cazul Mihalcea şi aruncă pisica moartă în curtea IPJ Argeş

de | 20.05.2022 10:33 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Se agită din nou apele la IPJ Argeș, până la limita de fierbere, în cazul tot mai incomodului comisar-șef Cristian Mihalcea (foto). Și asta pentru că băieții cu ochi albaștri de la SIPI aruncă pisica moartă în curtea șefilor IPJ Argeș – Marian Badea, Gabriel Gherghe și Florin Mocanu.
Deși repus de justiție în funcția de comandant al Poliției Mioveni, boșii de la IPJ Argeș nu se împacă cu gândul și încearcă, stimulați și politic, susțin tot mai multe surse, să îi pună bețe în roate. Că e greu cu Mihalcea în continuare în sistem, că le află toate combinațiile! Mai clar, lui Mihalcea i se cere să accepte să fie reavizat din nou ORNISS, în contextul în care justiția i-a dat o dată dreptate, iar asta înseamnă, pe cale de consecință, că avizul pe care îl are până în iunie 2025 e perfect valabil. Și atunci, de ce să fie reavizat? Doar ca să fie șicanat?

În plus, avizul ORNISS are același regim ca și cel de poliție judiciară. De ce spuneam că SIPI s-a spălat pe mâini, nedorind să plătească oalele sparte din ”Cazul Mihalcea”? Fiindcă a trimis adresă la IPJ Argeș să formuleze ei un punct de vedere vizavi de ce ar fi necesară reautorizarea ORNISS a incomodului șef al Poliției Mioveni. Adică să răspundă ei și să nu mai lucreze cu mâna altuia, mai ales că sunt toate șansele ca Mihalcea să atace din nou în justiție și să câștige.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Cms. şef Cristian Mihalcea a învins sistemul şi s-a întors la comanda Poliţiei Mioveni. ”Azi-noapte, abia la ora 2 s-au terminat mesajele de felicitare pe WhatsApp”

Citește și Instanța îl repune pe Mihalcea în funcția de comandant al Poliției Mioveni

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *