Web Analytics
scris sâmbătă, 05.11.2022

Dezastru: FC Argeș – Sepsi 0-5. Soluția: Să investim în viitor!

După 4 înfrângeri la rând suferite în Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe FC Argeș, umilind-o chiar în Trivale, scor 5-0, în etapa 17 din SuperLiga.

Dezastru: FC Argeș – Sepsi 0-5. Soluția: Să investim în viitor!

Citește și: Titlul la Campionatul Mondial de Alergare Montană ajunge în Argeș

Argeșenii au avut un joc slab pe tot parcursul meciului, practic invitând echipa oaspete să atace. Pur și simplu echipa argeșeană parcă nu voia să treacă mingea în terenul adversarului, ba chiar păstrând-o, până o pierdeau, în preajma propriului careu.

Ciudat a fost că, încă din preziua meciului, agențiile de pariuri avansau ideea că FC Argeș va fi învinsă, după cotațiile prevăzute.

Înfrângerea cu 5-0 a fost cu atât mai dureroasă, cu cât se dorea o sărbătoare cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la victoria cu 2-1 asupra formației spaniole Real Madrid, cea mai titrată echipă de fotbal din lume.

*Citește și: „Bernabeu nu înţelegea de ce, la banii lui şi la tot ce făcuse el, nu putea să-l ia pe Dobrin”

*Citește și: Despre „copiii” lui Dobrin, despre Victor Jigman şi despre „fratele” lui de la Rapid care bagă bani în fotbal

Totuși, după cum scrie primarul Cristian Gentea pe propria pagină de socializare, se întrevede o speranță:

„Suntem toți supărați, singurul lucru bun rămâne debutul și jocul curajos al unui copil de 15 ani și 6 luni! Acesta este viitorul!

Bravo, Ianis!

Mult succes în continuare!”

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Asta da cu gloabele lui Vlădoiu si Prepelita. DEMISIA,VLADOIU.Afara cu Tudose,”marele”sponsor,care,mai mult da din gura decât bani la club.Gasiti sponsori seriosi,nu cofetării si cafenele. Asta,daca vreti sa faceti ceva cu clubul asta.Veti avea stadion,si echipa,ba.

    Răspuns
  2. Înfrîngerea cu Sepsi și nici o gălăgie din partea conducerii clubului FC Arges dovedește că au jucat la pariuri sportive și s-au făcut cu bani. Suporterii echipei au rămas cu banii dați pe bilete și buza umflata! Ha,ha,ha. Îmi pare rău mie că țin cu echipa din 1979 de când aveam puțin peste 10 ani.
    Florin Târnova Jud Arad

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...