Web Analytics

Deputatul Cătălin Rădulescu le zice de frige: „Uneori cred că e mai bine să stai ca Florin Tecău: să nu zici nimic şi să te pupi cu toată lumea”

de | 26.03.2014 19:50 | Politica si Administratie

Alegerea lui Florin Tecău, ca şi candidat al PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, joi seară la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti, l-a deranjat pe deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu, care a organizat chiar a doua zi o conferință de presă. Parlamentarul, care de altfel este şi un apropiat al primarului Pendiuc, este nemulţumit de faptul că primarii au profitat de prezenţa preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, la Piteşti pentru a stabili viitorul candidat, fără a mai aştepta şi alte depuneri de candidaturi din partea membrilor dornici să candideze la CJ. Mai mult, Rădulescu, care face parte din Biroul Executiv al PSD Argeş, spune că o astfel de alegere este nestatutară. „Eu credeam că mai sunt persoane care voiau să candideze, de aceea zic că, prin ceea ce s-a întâmplat la Universitatea Brâncoveanu, s-a forţat nota. Voiam să văd şi eu cine îşi depune candidatura, să mă gândesc pe cine susţin, să urmeze un vot secret, nu aşa. Pe mine mă deranjează când se impune cineva. Primarii au forţat lucrurile, statutar trebuia ales altfel candidatul. Sper ca Tecău să conducă, nu ca el să fie acolo şi alţii să conducă. Oricum, dacă nu ai uşi deschise la Bucureşti, nu faci mare lucru”, este de părere deputatul Cătălin Rădulescu.

„Și eu și Drăghici suntem doi lideri foarte vocali și cu conexiuni la București”

Referitor la problemele pe care le are în ultima perioadă cu DNA-ul, deputatul Rădulescu a afirmat: „Tot ceea ce se întâmplă în România anului 2014 sunt dosare politice, să fie clar! E un an electoral de o mare importanţă pentru că miza sunt alegerile prezidenţiale. Şi eu şi Drăghici suntem doi lideri ai partidului foarte vocali şi cu conexiuni la Bucureşti. Uneori cred că e mai bine să stai ca Florin Tecău, să nu zici nimic şi să te pupi cu toată lumea”, a mai spus deputatul Cătălin Rădulescu.
Ionuţ BURCEA

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii