Web Analytics
scris sâmbătă, 30.12.2023

Dani Coman: „Dacă va fi vreodată ocazia să revin la FC Argeș, o voi face cu tot dragul”

Dani Coman e omul care poate readuce FC Argeș acolo unde a fost cândva. Aceasta este părerea lui Viorel Tudose, omul care finanțează, alături de Primărie, formația piteșteană. Conform ProSport, Tudose a reușit să poarte cu Dani Coman o discuție finală, cu o ofertă clară pe masă. Sursele ProSport susțin că investitorul și oficialul lui Hermannstadt au dialogat, dar nu au bătut palma definitiv.

Dani Coman: „Dacă va fi vreodată ocazia să revin la FC Argeș, o voi face cu tot dragul”

Citește și: Pacient cu hemoragie intracraniană, trimis de medici să se trateze acasă


Dacă ar accepta să revină la FC Argeș, se pun întrebarea: vine cu Nicolae Dică și îl dă afară pe Eugen Neagoe? În momentul în care Neagoe a fost adus la club, Dani Coman a fost întrebat ce părere are despre capacitatea acestuia, chiar dacă nu avea o funcție oficială. Mai mult, a fost întrebat dacă ar putea lucra cu el în cazul în care ar veni în iarnă alături de gruparea piteșteană. Atunci, Coman a dat undă verde. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Nicolae Dică se bucură de sprijinul autorităților locale și persoane cu influență în Pitești au făcut lobby pe lângă Coman să apeleze la fostul său antrenor de la FCSB. În acest context, dacă se va angrena în noul proiect, fostul goalkeeper ia în serios varianta aducerii lui Dică, mai ales că acesta din urmă e considerat un simbol pentru fanii lui FC Argeș.

Citește și: 60 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore


„Deocamdată sunt la Sibiu, mă simt bine aici, mai avem multe lucruri de realizat la Hermannstadt, dar probabil vrei să mă întrebi de FC Argeș. Despre FC Argeș pot spune doar ca sunt atent la rezultatele pe care le au. E echipa la care m-am format ca om și ca fotbalist, știu tot ce se întâmplă acolo, mă interesează, îmi doresc să își rezolve problemele și să îi vedem în primul eșalon. Îmi doresc sa promoveze, știu că au stabilitate din punct de vedere financiar. Îl au pe Tudose care e alături de echipă, tot ce face e din pasiune. E printre puținii oameni care sponsorizează echipele, nu le creditează. Îl au și pe domnul primar Gentea care iubește FC Argeș, e foarte important că e alături de sportul piteștean. Au un antrenor bun, pe Neagoe, eu le doresc succes și, dacă va fi vreodată ocazia să revin, o voi face cu tot dragul” – Dani Coman, pentru Digisport
Decizia finală se va lua în zilele următoare și este posibil să se producă o adevărată revoluție la Pitești, mai ales că schimbarea de președinte și de antrenor ar veni la pachet cu remanierea totală a lotului de jucători.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *