Web Analytics
scris sâmbătă, 30.12.2023

Pacient cu hemoragie intracraniană, trimis de medici să se trateze acasă

Este anchetă la Spitalul din Dorohoi, după ce o femeie din județul Botoșani a relatat pe o rețea socială cum soțul ei nu ar fi fost îngrijit cum trebuie în unitatea medicală. După câteva ore, omul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Pacient cu hemoragie intracraniană, trimis de medici să se trateze acasă

Citește și: 60 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore


Potrivit femeii, pacientul care acuza dureri mari de cap ar fi fost apostrofat de angajații spitalului, ba chiar întrebat de ce nu s-ar fi tratat la domiciliu. Omul a fost externat cu diagnosticul de episod depresiv, iar în câteva ore, după ce a condus până la Iași, a fost depistat, de fapt, la Spitalul de Neurochirurgie, cu o hemoragie intracraniană. În apărarea lor, cei de la Dorohoi spun că au făcut tot ce puteau pentru pacient, în limita unui spital municipal, i-au făcut tratament și l-au trimis acasă cu recomandarea să meargă la un neurolog dacă simptomele persistă.
Acum, bărbatul este internat în stare stabilă la Iași, iar neurochirurgii urmează să îi facă o nouă investigație pentru a stabili cauza hemoragiei. La acest moment, specialiștii iau în calcul un puseu de tensiune care să fi provocat afecțiunea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *