Web Analytics

Dan Manu a devenit consilier onorific al ministrului Alexandru Rafila. „Este o funcţie care mă onorează”, spune şeful SML Argeş

de | 16.12.2021 14:38 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Dan Manu, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș și actual medic-șef al Serviciului de Medicină Legală Argeș, a obținut o funcție-cheie în Ministerul Sănătății. Din 7 decembrie, el a fost numit consilier onorific al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, poziție din care, nu ne îndoim, va contribui la dezvoltarea Spitalului Județean și a sistemului sanitar argeșean în general. Conform surselor noastre, imediat după ce a fost numit în noua demnitate, dr. Dan Manu a sunat-o pe Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean de Urgență Argeș, și a întrebat-o cu ce poate fi de ajutor instituției. Gest frumos, care rămâne să fie și concretizat.

Dan Manu: „Este funcție neremunerată”

L-am contactat pe Dan Manu pentru mai multe detalii. „Este o funcție care mă onorează, e cu caracter profesional și, în măsura în care pot, cu tot dragul, așa cum am făcut toată viața mea activă profesională, ajut și oamenii și, bineînțeles, și județul Argeș”, a declarat Dan Manu pentru „Jurnalul de Argeș”.
Noua funcție nu este remunerată și Dan Manu rămâne în continuare șeful Serviciului de Medicină Legală de la SJU Pitești. „Special am mers pe o funcție neremunerată, ca să nu am discuții legate de part-time, de full-time aici. Țelul meu a fost să nu plec din actuala funcție pe care o am și jobul pe care îl am aici, la Argeș. Este funcție neremunerată”, ne-a explicat Dan Manu.

Citește și Medicul legist Dan Manu: „E greu să facă cineva presiuni asupra mea”

Citește și Cazul Felix Sârboiu: zeci de persoane infectate, dosar penal, şefa DSP demisă şi contre între Dan Manu şi prefectul Soare

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii