Web Analytics

Dan Bittman, despre candidatura la Primăria Sectorului 1: „E ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”

de | 25.02.2024 20:59 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Solistul formației Holograf, susținut de AUR pentru candidatura la Primăria Sectorului 1, a vorbit la Realitatea Plus dacă acceptă sau nu propunerea partidului condus de George Simion. Dan Bittman spune că nu a luat încă o hotărâre și că așteaptă rezultatele sondajului intern din partidul AUR privind candidatura sa la Primăria Capitalei.

Citește și: Premiul la Loto 6/49, câștigat la Pitești 


„Nu e problema de a câștiga niște alegeri, ci ce faci dacă le câștigi. Mulți au câștigat candidaturi fără experiență în administrația publică sau fără să aibă legătură cu așa ceva. Ce te faci dacă câștigi? E nevoie de anumite calități pentru a face politică. Mă flatează să știu că n-am trăit de pomană până acum, că lumea și-a dat seama că nu sunt hoț și că nu m -am îmbogățit peste noapte. Mă flatează că mă propun pentru candidatură, dar nu vreau sa le distrug încrederea în mine. Eu nu mă bag, de obicei, în lucruri pe care nu le pot controla sau nu le cunosc. E ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”, a declarat Dan Bittman.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *