”Dacă unii antrenorii de la juniori vor să facă turnee prin Spania sau Italia e problema lor”

de | 22.12.2011 12:14 | Sport

# Afirmă Cătălin Barbu, administratorul FC Argeş.

# Are FC Argeș bani și pentru Centrul de Copii și Juniori sau acesta nu prezintă interes pentru conducerea clubului?
– Centrul de Copii și Juniori este prioritar pentru noi, este grădina noastră și sunt și bani pentru așa ceva. Nu o să vedeți vreo competiție care nu se va desfășura.
# Atunci cum îți explici faptul că unele turnee ale copiilor au fost plătite de părinți?
– Eu nu cred așa ceva. Dacă un antrenor îmi spune că în vara asta vrea să facă un turneu în Grecia și un cantonament pe undeva prin țară clubul îi spune ce resurse financiare are. Adică bugetul este unul și noi trebuie să ne încadrăm în el. Dacă putem să-i asigurăm un cantonament totul e ok, dar dacă nu, asta e. Ei vor să facă foarte multe lucruri, sunt multe grupe, iar dacă unuia îi dai mai mult, celălalt se va supăra. Noi trebuie să ne vedem obiectivul. Ne pregătim, jucăm etc. Că vor ei să facă 10 cantonamente și să meargă în Spania sau Italia este problema lor.
# Bun, a existat vreun turneu plătit de club?
– Toate turneele finale la care s-a mers au fost plătite de club. Întrebați-l pe Moroșanu și o să vedeți că nu mint cu nimic.
# Să întreb altfel. A existat vreun turneu plătit de părinți?
– Eu nu cunosc această treabă. Dar Moroșanu știe cel mai bine…
# Da, dar acesta este doar un singur exemplu…
– Este o realitate. El a fost singurul care s-a calificat la turneele finale.
# Am înțeles că baremele arbitrilor la nivelul juniorilor sunt achitate, dar chiar nu are bani FC Argeș nici măcar pentru o apă?
– Nu există așa ceva. De aceea avem șef de centru tocmai pentru a se ocupa mai atent de aceste lucruri. În plus, nu putem vorbi de lipsa apei, când noi avem deja un contract cu un furnizor de apă.
# Poate aveți doar pentru echipa mare…
– Nu este adevărat, avem și pentru Centrul de Copii și Juniori. Vreau să se înțeleagă că noi am avut o perioadă foarte grea atunci când patronul nostru a fost arestat, am acumulat datorii și totuși am dus competițiile la bun sfârșit. Roata s-a învârtit ceva mai greu, dar s-a învărtit. Primăria nu ne-a ajutat, nimeni nu a venit în sprijinul nostru!
# Având în vedere că în ultimul timp unele jocuri ale FC Argeș au fost televizate de canalele centrale de sport te întreb dacă aveți vreun contract cu vreo televiziune?
– Nu avem nimic concret cu nicio televiziune. Dacă vreun post dorește să ne televizeze vreun meci atunci poate să o facă gratis. Puteam foarte ușor să cerem bani, dar nu am făcut-o. Pe noi ne interesează imaginea și echipa să meargă așa cum trebuie.
M.I.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii