CS Mioveni: Medalii de argint pentru sportivii secției de judo

de | 21.04.2022 17:35 | Actualitate, Home, Sport

Trei medalii au obținut judocanii de la CS Mioveni la cel mai recent concurs la care au fost prezenți. Astfel, zilele trecute, sportivii secției de judo ai CS Mioveni au participat la o nouă competiție internațională. Este vorba despre Turneul internațional de judo de la Kikinda – Serbia. Aici au fost prezenți 7 sportivii de la CS Mioveni care sunt antrenați de Verginel Popescu.

Citește și Senator Dănuț Bica: ”Calea ferată București-Pitești va fi reabilitată până în anul 2026”

Tinerii judoca ai clubului galben-verde au obținut 3 medalii de argint. Astfel, Victor Sandu s-a clasat al doilea la U18 la categoria 81 kg și a luat medalia de argint, Tudor Rizea la categoria 46 kg la U15 a ieșit și el al doilea în concurs primind argintul, iar Luciana Voicu la categoria 48 kg la U15 a fost și ea medaliată cu argint.

Alți doi sportivi de la CS Mioveni au obținut la finalul concursului locul 5: Adrian Trandafir și Antonia Mitran la categoria 46 kg masculin, respectiv, categoria 44 kg feminin.

Acest articol este despre: cs mioveni,judo,medalii argint

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed