Web Analytics

Cristian Gentea a verificat alt bloc din Pitești. „Sunt dezamăgit de ce am găsit în șantier”

de | 17.02.2022 17:26 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Piteștiului a fost în teren astăzi, în cartierul Tudor Vladimirescu, la unul dintre constructorii de locuințe colective, unde a descoperit că spațiul verde și locurile de parcare erau neconforme cu numărul de locuințe. Cristian Gentea s-a declarat dezamăgit de ce a găsit în șantier și a subliniat că astfel de controale vor avea loc săptămânal.

Un astfel de control a mai fost făcut și în zona Tancodrom, anul trecut. Mai multe informații Aici.

„(…) Am ajuns la concluzia că este nevoie să revin cu același mesaj: atenție cum construiți în Pitești!

În cazul de față, fără spațiul verde și locurile de parcare aferente, conform legii, numărului de locuințe, nicio comisie din primărie nu va semna documentele de recepție și edificare a construcției!

Citește și Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

Sunt dezamăgit de ce am găsit în șantier, voi urmări însă cu atenție finalizarea blocului.
Și, săptămânal, vom lua șantierele la verificat!”
, a transmis primarul Cristian Gentea.

Citește și Primarul Piteştiului face dezvăluiri şocante / Gentea acuză! Recepţia la blocul Titidan s-a semnat fix în ziua în care el era în concediu

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Sa verifice si noua Sala a Sportului, ca e pusa fix in drum si fara locuri de parcare. Nu exista in lume asa ceva. Cine a permis si a semnat sa meargă direct la pușcărie. Si sunt blocuri intre case, fara locuri de parcare, o nesimțire totala , care i-a umplut de bani pe cei care au permis asa ceva.

    Răspuns
  2. Prea tarziu domnule primar. Cat timp ati fost seful comisiei de urbanism din primaria Pitesti ati inchis ochii, v-ati facut ca nu vededi debandada din constructiile din Pitesti pentru care va dadeati avizul pe banda rulanta. Oare si contracost ? Se numeste coruptie !

    Răspuns
  3. Oare cum a reușit omul respectiv să obțină toate autorizațiile și avizele de construcție? De ce nu s-a făcut controlul la fața locului imediat cum a făcut săpăturile pentru fundație? Acum ce m-ai puteți face? Îl puneți să dărâme? Așa ar trebui!
    Să vă reamintesc că în speța de față individul care construiește a luat mai mult de jumătate din parcarea locatarilor din zonă, parcarea a trei blocuri mari și acum trântește un bloc care nu va avea nici locuri de parcare!
    Rușine Primărie Pitești că nu se implică la timp pentru stoparea la timp a acestor situații și se fac că își fac treaba când e prea târziu!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *