Web Analytics

Cotimanis, amfitrion la Gala „Femeia manager de succes”, organizată de CCIA Argeş

de | 30.09.2021 12:52 | Actualitate, Economie

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a onorat doamnele din mediul economic, academic și public în cadrul unui eveniment devenit deja tradiție -„Femeia Manager de Succes, 2021”. Spectacolul de la complexul Star-Budeasa s-a ținut sub motto-ul „Astăzi despre… ea” și a adus alături nu doar doamnele din business, ci și cele mai rezonante nume din administrație, avocatură, zona neguvernamentală etc.

Surpriza evenimentului a constituit-o prezența îndrăgitului actor Constantin Cotimanis, care a fost amfitrion, alături de președintele CCIA, George Caval, și a făcut deliciul serii cu stilul și glumele sale. Foarte apreciate au fost actrița Iulia Dumitru, care a oferit un istoric al condiției femeii în vremuri vitrege pentru sexul frumos, dar și jurnalista Iulia Bădulescu, care a oferit un recital de muzică folk. Și, de asemenea, instrumentista Viorela Voinea. Fiecare dintre doamnele prezente a primit câte o diplomă de excelență, iar 40 dintre ele au câștigat la tombolă premii asigurate de sponsorii evenimentului. Marele premiu a constat într-o bijuterie prețioasă de la Bijuteria Teilor.

Citește și Memoriu incendiar semnat de 39 angajaţi ai Teatrului „Davila”. Artiştii sunt pro Cotimanis şi contra lui Diaconescu, la conducerea instituţiei

Citește și Constantin Cotimanis: „Nu amestecăm manageriatul. Oi fi eu nepriceput, dar nu sunt hoţ!”

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii