Web Analytics
scris sâmbătă, 22.10.2022

Conferință de Alegeri a PSD Bascov. Primarul Stancu, din nou președinte  

Astăzi a avut loc Conferința de Alegeri a PSD Bascov.

Conferință de Alegeri a PSD Bascov. Primarul Stancu, din nou președinte  

Peste 200 de membri prezenți la Conferință și-au ales conducerea pentru următorii 4 ani. Primarul Gheorghe Stancu a fost reconfirmat în funcția de președinte. Din Biroul Politic Local mai fac parte trei vicepreședinți – Denisa Panțeru, Gheorghe Soare și Alexandru Constantinescu, un secretar executiv – Octavian Dumitrescu, 8 membri și un trezorier.

Citește și: Prefectul Radu Perianu: ”Locul elevilor e în bănci și al cadrelor didactice, la catedră, nu în fața calculatoarelor”

La alegerile de la Bascov a participat și o echipă puternică a PSD Argeș condusă de către Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș: deputații Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș și Nicolae Velcea de la Ștefănești, consilierii județeni Bogdan Bălan și Monalisa Ioniță, precum și Ghiorghe Vătășescu, secretar tehnic.

“Felicitări și mult succes în continuare primarului Gheorghe Stancu și echipei sale de la Bascov!”, transmite organizația PSD Argeș. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *