Web Analytics

Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Să ştiţi că în Argeş bătălia celor trei femei – de la PNL, PSD şi USR – va fi aprigă la anul”

de | 27.07.2023 19:05 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

D-le colonel, miercuri, 26 iulie, Curtea Constituţională urmează să se pronunţe în legătură cu un domeniu care vă interesează şi pe dv, al unor pensii…

– Da, am citit şi eu. E vorba despre legea pensiilor magistraţilor, despre cumulul pensie-salariu… Din câte am discutat cu o doamnă de la sindicat, era chiar la Bucureşti, se pare că această parte privind cumulul pensiei cu salariul de data asta o vor da constituţională. Eu ştiu că în 2012 acea lege a fost dată neconstituţională.

Păi, dacă va fi aşa, ce încredere să mai aibă oamenii în justiţie?

– Dacă se va întâmpla acest lucru înseamnă că prietenii amicului nostru de la IPJ Argeş, care vorbeau că are drumul bătătorit la proces, spuneau realitatea, nu erau doar zvonuri. Poate se sesizează cine trebuie.

Interesul dv. în privinţa deciziei Curţii Constituţionale referitoare la cumulul pensiei cu salariul este legat şi de faptul că aţi primit deja câteva oferte de serviciu. Aţi putea fi dezavantajat…

– Nu ştiu dacă mă dezavantajează în privinţa serviciului, fiindcă eu lucrez cu serviciile (râde)…

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Sunt la… Divizia Beci. Îmi aranjez sticlele de băutură şi, cu ocazia asta, mai ascult emisiunile lui Stelică Crăciun”

„Mi-a spus un coleg să fiu atent că Stelică Crăciun a afişat la emisiuni nişte documente, nişte numere de mandate tehnice de supraveghere, care nu sunt la îndemâna oricui”

Aţi acceptat o ofertă de lucru sau încă staţi la pensie bine-mersi, ca în concediu?

– Eu n-am fost de zece ani în concediu. Chiar m-a întrebat un coleg dacă plec la mare sau la munte. I-am spus că marea şi muntele meu sunt la ţară, la Şerboieni. E mai greu la ţară decât la serviciu…

Spuneaţi că sunteţi la Divizia Beci, că aranjajaţi sticlele cu băutură… V-aţi invitat colegii acolo, de ziua dv.?

– Da. Au venit chiar mulţi, şi de ziua aniversară, şi de onomastică. Au văzut Divizia, le-a plăcut… Mi-a fost de ajuns că i-am avut aproape pe colegi şi pe membrii familiei. Cu colegii, acasă, nu mai discutăm de serviciu, decât dacă avem vreo problemă în care trebuie să ne punem toţi mintea la contribuţie. Am făcut un tur al fermei, fotografii cu animăluţe, ca la Zoo… Chiar vreau să mă distanţez de problemele care au fost timp de 40 de ani, dar nu de tot. Şi nu încă.

În beci aţi mai ascultat înregistrări interesante ale unor emisiuni?

– Sigur. Extrag probe şi le voi depune la proces. Mi-a spus un coleg – pe asta n-am ştiut-o – să fiu atent că Stelică Crăciun a afişat la emisiuni nişte documente, nişte numere de mandate tehnice de supraveghere, care nu sunt la îndemâna oricui, din nişte dosare care nu erau ale lui. Sunt tare curios. Voi urmări cu atenţie dacă aşa este.

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Primarul Ion Georgescu s-a sesizat în legătură cu un cămin de vârstnici… Cum el a putut, iar ceilalţi, de pe la Ilfov, nu?!”

„Ei aveau nişte interese ascunse pentru a urca, probabil, în ierarhie şi de a-i promova pe unii politicieni”

Interesant…

– Da, interesant. Din toate nebuniile lui Stelică Crăciun, 10% sunt adevăruri. Dacă stăm să ne gândim, în trecut, când toată lumea vorbea despre relaţia celor trei, Iancu Costinel, Gabriel Gherghe şi Stelică Crăciun, bineînţeles, coordonaţi de un domn – nu-i dăm numele – au făcut multe mizerii. Să ştiţi că pe la Parchet rar găseşti pe cineva să intre în jocul lor. A fost un domn procuror, care pe parcurs şi-a dat seama şi s-a disociat de ei. E normal, când nu-i cunoşti şi lucrezi cu ei, crezi că spun adevărul… Ei aveau nişte interese ascunse pentru a urca, probabil, în ierarhie şi de a-i promova pe unii politicieni.

Ieşim puţin din Divizia Beci şi intrăm într-un domeniu care ştim că vă place: politica. Aţi avut dreptate: încă o argeşeancă a acces în Guvern…

– Da, e foarte bine şi e o dovadă că partidul nu a trădat-o, cum se spunea la nervi, la cald. Dar să ştiţi că în Argeş bătălia celor trei femei – de la PNL, PSD şi USR – va fi aprigă la anul; ea a fost anunţată din timp în mass-media. Din moment ce d-na Alina Gorghiu a luat preşedinţia partidului şi Justiţia, doamna de la PSD – Munca, iar doamna de la USR va fi propusă, probabil, pe o listă, în Argeş se va da o bătălie între doamne. Cum au ajuns dânsele acolo, prin ce modalităţi, eu, unul, ştiu. Şi le ştiu şi cei din jurul meu. Ştiţi ce mă frapează? În politică sunt oameni în toată firea care au o anumită părere când vorbeşti cu ei în privat despre anumite persoane, iar pe Facebook – sunt numai laude, felicitări… Păi, oameni buni, când sunteţi serioşi? Când spuneaţi că, dacă se întâmplă să fie, vă veţi da demisiile?… Dacă aţi avea curaj să spuneţi „Domnule, uite mie nu-mi place de dumneata din cauza asta”… Cu asta îţi păstrezi poziţia, cred că te va aprecia şi persoana despre care vorbeşti, că mai devreme sau mai târziu se va afla că joci dublu. Îţi va aprecia verticalitatea. Cred (râde)…

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile. Cum s-a scris istoria Poliţiei Locale Mioveni. Comandantul Mihalcea i-a făcut dosar penal primarului Costescu!

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea a ieşit la pensie după 40 de ani de muncă în Poliţie. „La final de carieră pot spune: România, te iubesc, Mioveni, îţi mulţumesc!”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *