Web Analytics
scris sâmbătă, 06.11.2021

Codin Maticiuc se implică în renovarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeș

Codin Maticiuc a vizitat Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Acesta a fost prezent vineri, 05 octombrie a.c. în unitatea medicală din orașul Basarabilor, iar prin intermediul Fundației Filantropice Metropolis, vrea să renoveze din temelii Secția de Pediatrie a spitalului.

Codin Maticiuc se implică în renovarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeș

CITEȘTE ȘI: Austria interzice accesul persoanelor nevaccinate în restaurante

Zilele trecute acesta a făcut o postare pe contul său Facebook în care a solicitat internauților să-i scrie ce spital din țară are nevoie urgent să beneficieze de reparații/modernizări/aparaturi. La final, cele mai multe comentarii au fost pentru Spitalul Municipal Curtea de Argeș și cel din Buzău.

 

Așadar, în ieri dimineață, Codin Maticiuc, cunoscut pentru numeroasele implicări în acțiuni caritabile, a venit la unitatea medicală din Orașul Regal pentru o primă evaluare. A fost întâmpinat de managerul spitalului, dr. Florin Mitucă și de directorul medical Cornelia Bărbulescu. Împreună au vizitat Secția de Pediatrie, pe care Maticiuc vrea să „îi schimbe fața”. (A.N)

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...